Ik zoek een huurwoning

Vivare beheert en verhuurt ruim 23.500 woningen in Arnhem, De Steeg, Dieren, Doorwerth, Duiven, Ellecom, Elst, Groessen, Heelsum, Heveadorp, Loo, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Spankeren, Velp, Westervoort en Wolfheze.

Het grootste deel van onze vrijkomende huurwoningen in Arnhem en omgeving vindt u op de website www.entree.nu. Entree is een samenwerking van woningcorporaties in de regio Arnhem en Nijmegen. U kunt ook direct een woning huren in Arnhem of omgeving.

Direct te huur - Vivare Select
Vivare heeft ook een interessant aanbod voor mensen die gelijk een woning nodig hebben. Dit zijn woningen boven de huurtoeslaggrens (per 2014: € 699,48) en hiervoor geldt geen wachttijd. U vindt deze woningen onder  direct te huur.

Schrijf je in
Ouder dan 18 jaar? Schrijf je dan in als woningzoekende bij Entree (www.entree.nu). Dat is belangrijk, want voor starters geldt: hoe langer je staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning. Meer weten? Kijk bij Inschrijven en reageren voor meer informatie over Entree.

Verhuisplannen? Tips voor een goede start
Bent u op zoek naar een woning? Misschien gaat u voor het eerst zelfstandig wonen. Of wilt u naar een ruimere of juist kleinere woning. Verhuizen, het klinkt leuk! Om het leuk te houden is het handig vooraf stil te staan bij een aantal zaken. Lees hier verder.

 


Nieuws
Plannen sloop en nieuwbouw Renkum, Hogen...
Lees verder >

Wijkvernieuwing Velp Zuid in volle vaart...
Lees verder >

Glasvezel in Dieren en Rheden
Lees verder >

Brief aan Minister Blok
Lees verder >

Ga naar andere nieuwsitems

Nieuwsbrief 'Vivare Mailt' ontvangen?
In Beeld

Klik hier voor eerder verschenen video's