Zoek

Hoe betaal ik mijn huur?

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden met betalen:

1. Automatische incasso
U kunt uw huur door middel van een automatische incasso betalen. Hiermee geeft u Vivare toestemming de huur maandelijks (op de eerste werkdag van de maand) van uw rekening af te schrijven. U heeft er dan geen omkijken meer naar en uw huur is altijd op tijd betaald. Wijzigingen in de huurprijs worden bovendien automatisch aangepast. U betaalt dus altijd het juiste huurbedrag.

Hoe kom ik aan een machtigingskaart?
Een machtigingskaart voor automatische incasso kunt u telefonisch bij ons aanvragen. Maar sneller en makkelijker is het om het aanvraagformulier voor machtiging online in te vullen. Vul de kaart in en stuur het vervolgens per mail of post naar ons op. Door het opsturen van een machtiging gaat u ermee akkoord dat Vivare vanaf de afgesproken datum het verschuldigde huurbedrag maandelijks voor de eerste van de maand van uw IBAN rekening afschrijft. Zorg wel voor voldoende saldo op uw rekening rond de datum van afschrijving. Is het saldo niet voldoende dan wordt de huur niet afgeschreven en blijft deze open staan.

En wilt u de machtiging weer intrekken? Ook dit kunt u eenvoudig doen. Via het formulier voor machtiging intrekken kunt u uw machtiging voor incasso intrekken.

2. Acceptgiro
Betalen via een acceptgirokaart is ook mogelijk. Als u dit aan Vivare doorgeeft, sturen wij u maandelijks rond de 20ste een acceptgiro toe. Zorg dat uw betalingsopdracht op tijd bij uw bank is; de verwerking van de opdracht kost namelijk enige tijd.

3. Internetbankieren
U kunt zelf de huur maandelijks naar ons overmaken. Noteer bij het betalingskenmerk uw naam en adres of uw persoonlijke kenmerk. Dit kenmerk bestaat uit een aantal letters en cijfers. Bijvoorbeeld: VIVH0000000C11111. U vindt dit nummer op uw acceptgiro. Weet u het persoonlijk kenmerk niet? Mail dan naar Vivare. Vergeet bij internetbankieren niet te vermelden waar de betaling betrekking op heeft. Bijvoorbeeld: ‘Huur maart 2015’. Het rekeningnummer van Vivare is NL79 INGB 0002 084 098. 
 

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >