Zoek

Huurachterstand

Huurachterstand: neem contact met ons op!
Lukt het niet om de huur te betalen? Wacht dan niet af. Neem direct contact op met ons. Wij ondersteunen u graag bij het nemen van de juiste beslissingen.

Voorkom extra kosten
Hebt u een herinnering of ingebrekestelling ontvangen? Betaal dan snel of neem contact met ons op. Zo kunt u wellicht voorkomen dat Vivare een deurwaarder inschakelt. Alle bijkomende kosten zijn namelijk in dat geval voor uw rekening. De laatste stap is dat Vivare de kantonrechter vraagt de huurovereenkomst te ontbinden. In dat geval wordt de woning ontruimd.

Wat kunt u van Vivare verwachten?
U ontvangt een brief bij een huurachterstand. Kunt u niet direct betalen? Dan komt u misschien in aanmerking voor een betalingsregeling. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Zijn uw schulden erg groot? Vivare kan u vertellen welke organisaties er zijn om u te helpen.

Huisbezoek in Presikhaaf, Malburgen en de Geitenkamp
In deze wijken werken we samen met de gemeente Arnhem en andere partijen (project Vroegsignalering). Het doel van dit project is om door een snelle persoonlijjke aanpak, bewoners in een vroeg stadium te ondersteunen. Een medewerker van het team Vroegsignalering kan contact met u opnemen om u zo snel mogelijk te ondersteunen als de schulden nog niet hoog zijn opgelopen. Woont u in de wijken Presikhaaf, Malburgen en de Geitenkamp en heeft u bezwaar tegen het delen van uw gegevens, laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken op 088 054 11 11 of via klant@vivare.nl

Huurincasso volgens de wet
Het huurincassobeleid van Vivare is conform de wet 'Normering buitengerechtelijke incassokosten'. In die wet is de hoogte van de incassokosten wettelijk vastgelegd. Zo mogen incassokosten pas in rekening worden gebracht na verzending van een schriftelijke herinnering. Na de verzenddatum van deze herinnering heeft een huurder nog 14 dagen de tijd om alsnog aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen. Na deze betaaltermijn worden de incassokosten bij de vordering opgeteld.

Meer informatie? Mail naar Vivare of bel met 088 054 11 11.

Kijk ook eens op:
www.berekenuwrecht.nl
www.zelfjeschuldenregelen.nl
www.nibud.nl
 

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >