Zoek

CBB maakt zelf een afspraak met u

Vivare gaat de binnenkant van alle woningen goed in kaart brengen. Door de woningopname heeft Vivare alle informatie over de woningen weer op orde. Daardoor kunnen wij in de toekomst eventueel noodzakelijk (groot)onderhoud efficiënt plannen en uitvoeren. CBB neemt in opdracht van Vivare tot eind 2017 (zo goed als) alle woningen van binnen op. In dit filmpje ziet u hoe CBB werkt.

CBB maakt zelf een afspraak
Het bouwkundig adviesbureau Centraal Bureau Bouwbegeleiding (CBB) uit Arnhem komt de woningen opnemen. Omdat CBB de binnenkant komen bekijken, moet er iemand thuis zijn. Dit onderzoek duurt ongeveer een 30-40 minuten. Ongeveer een week voordat CBB komt, krijgt u een brief van het CBB waarin de afspraakdatum en het tijdstip staan vermeld. In die brief staat ook hoe u de afspraak kunt verzetten als u niet kunt.

Wat gaat CBB doen in uw woning?
Medewerkers van CBB bekijken vooral de binnenkant van de woning. Zo kijken ze naar de kwaliteit van uw keuken, badkamer en toilet. Maar ook bijvoorbeeld welk verwarmingstoestel u heeft. Daar maken ze foto’s van.

Heeft u een vraag?
Klik hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen over deze woningopnames. Zit uw vraag daar niet bij? Dan kunt u dit formulier invullen.
 

 

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >