Zoek

Verzeker u tegen schade in en om huis

Door u goed te verzekeren, voorkomt u dat u onverwachts voor hoge kosten komt te staan. Wij raden u aan deze twee verzekeringen te regelen.

Een aanprakelijkheidsverzekering
Hiermee verzekert u zich tegen schade die u of één van uw huisgenoten toebrengt aan anderen. Bijvoorbeeld schade door een bloempot die van het balkon valt of een lekkende wasmachine.

Inboelverzekering
Hiermee verzekert u zich tegen brand-, inbraak-, storm-, en waterschade aan uw inboedel. In de meeste gevallen is Vivare namelijk niet aansprakelijk voor schade die aan een inboedel ontstaat. Wij zijn veranwoordelijk en verzekerd voor het gebouw zelf. U bent als huurder aansprakelijk voor de inboedel en alles wat u zelf in de woning heeft aangebracht (bijvoorbeeld een andere keuken).

Ik heb schade aan mijn inboedel door een mankement aan mijn woning. Wat nu?
Meld uw schade eerst bij uw inboedelverzekeraar. U hoort dan of de schade onder de dekking valt van uw inboedelverzekering. Zo ja, dan zorgt uw inboedelverzekering voor de afwikkeling. Het voordeel is dat de verzekeraar in veel gevallen de schade op basis van de nieuwwaarde vaststelt. Als Vivare een vergoeding geeft, is dit op basis van de dagwaarde. Het kan echter zijn dat:

  1. u geen inboedel verzekering heeft en u Vivare aansprakelijk stelt voor de geleden schade -> ga door naar het aanmeldformulier. Vivare neemt uw aanvraag dan in behandeling.
     
  2. uw inboedelverzekering niets uitbetaald en u wil Vivare alsnog aansprakelijk stellen voor de geleden schade -> ga door naar het aanmeldformulier. Vivare neemt uw aanvraag dan in behandeling.

 

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >