Zoek

Heeft u een klacht voor Vivare?

Bent u niet tevreden over uw woning en de dienstverlening van Vivare, dan kunt u een klacht indienen. Vivare zoekt samen met u naar een oplossing. Bent u ontevreden over de oplossing, dan kunt u naar een onafhankelijke klachtencommissie gaan. Afhankelijk van het onderwerp gaat u naar:

  1. De regionale klachtencommissie voor klachten over (medewerkers van) Vivare
  2. De landelijke huurcommissie bij geschillen over huurprijs, onderhoud en servicekosten
  3. De geschillenadviescommissie van de gemeente Arnhem bij bezwaar tegen een besluit van de urgentiecommissie

Hieronder leest u per klachtencommissie hoe het werkt.

Altijd eerst contact met Vivare
Vivare wil haar dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Voor alle klachten geldt: neem eerst contact met ons op. Want pas dan kan Vivare iets doen. Uw klacht stuurt u naar Postbus 5265, 6802 EG Arnhem of mail uw vraag. Wij gaan zorgvuldig om met uw klacht en zijn erop gericht om samen met u tot een oplossing te komen.

Niet tevreden met de oplossing van Vivare? Dan kunt u terecht bij:

1. De Regionale klachtencommissie 
De commissie neemt klachten in behandeling over Vivare en vier andere woningcorporaties in de regio. De commissie onderzoekt de klacht en hoort de betrokkenen en eventueel deskundigen. Daarna beoordeelt de commissie of Vivare juist heeft gehandeld. Vivare neemt het advies van de commissie bijna altijd over. Alleen om dringende redenen die samenhangen met ons beleid, kunnen we afwijken van het advies. Lees hier de algemene informatiefolder en hier het reglement.

Adres klachtencommissie Woningcorporaties
Postbus 72  6800 AB Arnhem
Telefoonnummer: 026 443 59 45

2. De landelijke huurcommissie
Bent u het niet eens met Vivare over de huurprijs of het onderhoud van uw woning? Of over de servicekosten of kosten voor nutsvoorzieningen? Dan kunt u mogelijk de Huurcommissie inschakelen om een uitspraak te doen over uw probleem. Kijkt u op https://www.huurcommissie.nl/ voor meer informatie.

3. De geschillenadviescommissie van de gemeente Arnhem
Bij bezwaar tegen een besluit van de urgentiecommissie kunt u terecht bij de geschillenadviescommissie van de gemeente Arnhem.

Nieuws
Wat gebeurt er met de huurinkomsten?
Lees verder >

Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >