Zoek

Zo kunt u uw huur betalen

In uw huurovereenkomst met Vivare staan afspraken over het betalen van de huur. U betaalt maandelijks en dat doet u steeds vooraf. De huur moet uiterlijk óp de eerste dag van de maand bij ons binnen zijn. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden met betalen:

1. Automatische incasso
U kunt uw huur door middel van een automatische incasso betalen. Hiermee geeft u Vivare toestemming de huur maandelijks (op de eerste werkdag van de maand) van uw rekening af te schrijven. U heeft er dan geen omkijken meer naar en uw huur is altijd op tijd betaald. Wijzigingen in de huurprijs worden bovendien automatisch aangepast. U kunt het  aanvraagformulier voor machtiging online invullen. Vul de kaart in en stuur het vervolgens per mail of post naar ons op.  Zorg wel voor voldoende saldo op uw rekening rond de datum van afschrijving. Is het saldo niet voldoende dan wordt de huur niet afgeschreven en blijft deze open staan.

2. Acceptgiro
Betalen via een acceptgirokaart is ook mogelijk. Als u dit aan Vivare doorgeeft, sturen wij u maandelijks rond de 20ste een acceptgiro toe. Zorg dat uw betalingsopdracht op tijd bij uw bank is; de verwerking van de opdracht kost namelijk enige tijd.

3. Internetbankieren
U kunt zelf de huur maandelijks naar ons overmaken. Noteer bij het betalingskenmerk uw naam en adres of uw persoonlijke kenmerk. Dit kenmerk bestaat uit een aantal letters en cijfers. Bijvoorbeeld: VIVH0000000C11111. U vindt dit nummer op uw acceptgiro. Weet u het persoonlijk kenmerk niet? Bel of mail dan naar Vivare. Vergeet bij internetbankieren niet te vermelden waar de betaling betrekking op heeft. Bijvoorbeeld: ‘Huur maart 2015’. Het rekeningnummer van Vivare is NL79 INGB 0002 084 098. 
 
Mijn vraag staat er niet bij

Wilt u meer informatie of zit uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact met ons op.

Nieuws
Wat gebeurt er met de huurinkomsten?
Lees verder >

Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >