Betaalbare huurwoningen Arnhem en omstreken

Vivare verzorgt het beheer en verhuur van ruim 23.500 huurwoningen in Gelderland, zoals in Arnhem, De Steeg, Dieren, Doorwerth, Duiven, Ellecom, Elst, Groessen, Heelsum, Heveadorp, Loo, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Spankeren, Velp, Westervoort en Wolfheze.

Het grootste deel van onze vrijkomende huurwoningen in Arnhem en omgeving vindt u op de website www.entree.nu. Entree is een samenwerking van woningcorporaties in de regio Arnhem en Nijmegen. U kunt ook direct een woning huren in Gelderland.

Direct een woning huren in Gelderland via Vivare Select

Vivare heeft ook een interessant aanbod voor mensen die gelijk een woning nodig hebben. Dit zijn woningen boven de huurtoeslaggrens (per 2015: € 710,68) en hiervoor geldt geen wachttijd. U vindt deze woningen onder direct te huur.

Schrijf je in voor een huurwoning in Gelderland

Ouder dan 18 jaar? Schrijf je dan in als woningzoekende bij Entree (www.entree.nu). Dat is belangrijk, want voor starters geldt: hoe langer je staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning. Meer weten? Kijk bij Inschrijven en reageren voor meer informatie over Entree.

Verhuisplannen? Tips voor een goede start

Bent u op zoek naar een woning? Misschien gaat u voor het eerst zelfstandig wonen. Of wilt u naar een ruimere of juist kleinere woning. Verhuizen, het klinkt leuk! Om het leuk te houden is het handig vooraf stil te staan bij een aantal zaken. Lees hier verder.


Nieuws
Dag van het huren. Wij doen mee!
Lees verder >

Hoge belkosten Ziggo?
Lees verder >

Nieuwsbrief 'Vivare Mailt' ontvangen?