Zoek

Dit heeft Vivare nodig als u een woningaanbieding krijgt

Voor u een definitieve aanbieding krijgt van een woning, vragen wij u de volgende gegevens per mail en als losse bestanden aan te leveren:

  • Kopie(en) van een geldig paspoort, geldige identiteitskaart of verblijfsvergunning.
  • Een historisch uittreksel uit de Basis Registratie Personen van uw gemeente waaruit blijkt hoe lang u, uw partner en uw meerderjarige medebewoners in uw huidige woning wonen en hebben gewoond.
  • Een overzicht van alle inkomens van u, uw partner en uw meerderjarige medebewoners (Inkomensverklaring IBRI). Wij vertellen u graag hoe u aan de inkomensverklaring komt. Wilt u meer weten wat de wettelijke regels zijn rond het huren van een sociale huurwoning vertellen wij u graag meer over de inkomenseisen bij een aanbieding van sociale huurwoning.

Is onderstaande van toepassing dan levert u daarnaast, ook per mail en als losse bestanden, aan:

  • Een verhuurdersverklaring als u nog geen huurder van Vivare bent. Dit is een verklaring van 'goed gedrag'. In een verhuurdersverklaring verklaart uw huidige verhuurder onder meer of er wel of geen betalingsachterstand is en wel of geen sprake is geweest van overlast. Vivare hanteert als regel dat er in de afgelopen vijf jaar geen sprake geweest mag zijn van overlast. Vraag direct een verhuurdersverklaring aan.
  • Woont u nu in een koopwoning, dan levert u een bewijs aan dat u aan alle hypotheekverplichtingen heeft voldaan.Staat u onder bewindvoering? Dan hebben wij een schriftelijke toestemming van uw bewindvoerder nodig.
  • Een kopie van een begeleidingsovereenkomst met een zorginstelling.

Een aanbieding kan ingetrokken worden als na controle blijkt dat de gegevens van de kandidaat huurder niet kloppen of als de kandidaat geen medewerking verleent aan het controleren van gegevens.
Mijn vraag staat er niet bij

Wilt u meer informatie of zit uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact met ons op.

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >