Zoek

Direct een woning huren in Renkum

Als u een huurwoning in Renkum zoekt, bent u bij Vivare aan het juiste adres. Wij hebben een aantal huurwoningen in Renkum (soms per direct) beschikbaar.

Wonen in Renkum

Renkum is een natuurrijk dorp op de grens van een heuvelachtig gebied van de Zuid-Veluwe. In de gemeente Renkum (waar het gelijknamige dorp ligt) is een zeer gevarieerd landschap met veel parken, bossen en andere natuur.

Renkum ligt centraal en is met de auto goed bereikbaar via de A50. Renkum beschikt niet over een treinstation, maar er zijn diverse busverbindingen met Arnhem en omliggende dorpen.

In het centrum van Renkum bevindt zich een grote verscheidenheid aan winkels: supermarkten, kledingzaken, drogisterijen, schoenwinkels, boekhandels en de plaatselijke middenstand.

Voor gezinnen met kinderen zijn er in Renkum basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs aanwezig. Daarnaast beschikt de gemeente over de benodigde voorzieningen op het gebied van sport en ontspanning.

Op zoek naar een huurwoning in Renkum?

Heeft u interesse in een huurwoning in Renkum of de directe omgeving ervan? Kijk voor ons actuele aanbod op huurwoningen die per direct beschikbaar zijn, ons aanbod van koopwoningen of onze nieuwbouwprojecten.

U kunt ook contact opnemen met Vivare voor meer informatie over ons aanbod en onze diensten.

Naast huurwoningen in Renkum heeft Vivare ook woonruimten beschikbaar in andere plaatsen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld koopwoningen en huurwoningen in Arnhem, maar ook diverse woningen in Elst, Duiven en Velp.

  

Nieuws
Wat gebeurt er met de huurinkomsten?
Lees verder >

Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >