Zoek

Direct een woning huren in Dieren

Zoekt u een huurwoning in Rheden, dan bent u bij Vivare aan het juiste adres. Vivare biedt verschillende huurwoningen in Rheden aan, waarvan soms huurwoningen per direct beschikbaar zijn!

Wonen in Rheden

Rheden is een levendige gemeente met een aantrekkelijk woonklimaat en ligt aan Nationaal Park De Veluwezoom bij de Posbank, een groot natuurgebied. Door het uitgebreide natuurgebied en de uitgestrekte bossen heeft Rheden een prachtige ligging  vlakbij de natuur. Rheden is daardoor uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers.

Elk jaar wordt in Rheden ook de Posbankloop gehouden en de avondvierdaagse. Daarnaast is er het hele jaar door een wekelijkse markt in het centrum en vindt er periodiek een braderie plaats. Aan evenementen in Rheden dus zeker geen gebrek.

Rheden is qua vervoer goed te bereiken via de A12 uit Arnhem en via de A348 vanuit de richting Dieren/Zutphen. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd door een spoorwegstation dat ligt op de route Arnhem – Zutphen. Hierdoor heeft u met zowel de auto als met het openbaar vervoer een goede verbinding met de winkelstad Arnhem en de omringende steden Dieren en Zutphen.

Zoekt u een huis voor de hele familie, met de benodigde faciliteiten? In Rheden bevinden zich enkele basisscholen, een kinderopvang, diverse sportvereniging en een buitenzwembad. Uiteraard zijn er in Rheden verschillende supermarkten, winkels en horecagelegenheden aanwezig.

Zoekt u een huurwoning in Rheden?

Kijk voor ons actuele aanbod op huurwoningen die per direct beschikbaar zijn of voor een koopwoning bij Ik zoek een koopwoning.

U kunt ook contact opnemen met Vivare voor meer informatie over ons aanbod en onze diensten.

Naast huurwoningen in Rheden heeft Vivare ook woonruimten in andere plaatsen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld koopwoningen en huurwoningen in Arnhem, maar ook diverse woningen in Elst, Duiven en Velp en Renkum.

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >