Zoek

Direct een woning huren in Duiven

Bent u op zoek naar een direct beschikbare huurwoning in Duiven? Vivare heeft een aantal huurwoningen in Duiven (soms per direct) beschikbaar.

Duiven is een plaats (en gemeente) in de provincie Gelderland met ruim 25.000 inwoners. Door de voordelige ligging tussen grote steden als Arnhem en de combinatie van stedelijke voorzieningen en natuurlandschappen is Duiven een populaire vestigingsplaats. De woningen in Duiven zijn vaak nog redelijk jong en bestaan vooral uit eengezinswoningen.
 

De stad Duiven

De bevolking bestaat grotendeels uit jonge gezinnen, maar langzamerhand komt er ook in Duiven meer vergrijzing. In Duiven zijn ruim 1.300 bedrijven gevestigd en is de werkgelegenheid groter dan de omvang van de beroepsbevolking.

Duiven staat bekend om de grote bedrijven die er gevestigd zijn (vooral op de woonboulevard), maar beschikt daarnaast ook over een breed scala aan voorzieningen in verschillende sectoren. Grotere voorzieningen als ziekenhuizen, bioscopen, theaters en recreatieparken zijn niet gevestigd in Duiven, maar ligging in de directe omgeving van de gemeente, zodat dit niet als storend wordt ervaren. Duiven is zowel met de auto als met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar. Duiven beschikt over een eigen NS station.
 

Vivare woningaanbod in Duiven

Heeft u interesse in een huur- of een koopwoning in Duiven? Maak dan uw keuze:

Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >