Zoek

Inschrijven als woningzoekende bij Entree

Als u zich inschrijft bij Entree, staat u meteen ingeschreven bij bijna alle Entree-corporaties in het gebied Arnhem-Nijmegen. De inschrijving is gratis. Inschrijven kan vanaf 18 jaar. Als Entree uw gegevens heeft ontvangen, krijgt u een bevestiging van inschrijving en een klantnummer.

Reageren via www.entree.nu
Ziet u een woning die aan uw wensen voldoet, dan kunt u reageren via de website van Entree. Voor een enkel gebouw adverteren we met leeftijdseisen omdat de woning specifiek voor een bepaalde doelgroep geschikt is. Daarnaast verhuren wij woningen die levensloop- of rolstoelgeschikt zijn met voorrang aan woningzoekenden die dat nodig hebben. Voor alle sociale huurwoningen zijn er voorwaarden voor huishoudgrootte en inkomen.

Huishoudgrootte en verzamelinkomen belangrijk!
Passend toewijzen is een wettelijke norm uit de nieuwe Woningwet waar landelijk alle woningcorporaties aan moeten voldoen. Door het passend toewijzen houden wij bij het toewijzen van woningen rekening met de huishoudgrootte en het verzamelinkomen van de nieuwe huurder. Kijk u in dit schema wat het voor u betekent. Handig om ook de spelregels van Entree te lezen.

Regels bij het aanbieden van een woning
Bent u kandidaat huurder? Dan controleren wij een aantal gegevens. Lees hier wellke gegevens u aanlevert en wat Vivare controleert voordat we een woning aanbieden.

Ook in onze Algemene Huurvoorwaarden Vivare staan algemene verplichtingen en voorwaarden voor onze huurders.

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >