Zoek

MALBURGEN OOST 66 WONINGEN

Kenmerken

Gemeente Arnhem
Wijk/Buurt Malburgen Oost
Aantal woningen 66 eengezinswoningen
Planning gereed 2e helft 2016

66 EENGEZINSWONINGEN MALBURGEN OOST

“Energiezuinig wonen vlakbij de stad”

Wat gaat u betalen?
De huurprijs voor de woningen bedraagt € 671,00 (prijspeil 2016).

Een uniek project vlakbij de Immerloo plas, op een steenworp afstand van de gezellige Arnhemse binnenstad. Via de John Frost brug ben je er zo.  Prettig, energiezuinig en betaalbaar wonen? Dat kan in een nieuwbouwwoning in Malburgen. De nieuwe woningen komen te staan aan de Wikkestraat, Bereklauwstraat en het Immerlooplein. Op deze locatie stonden voorheen flatwoningen. Deze zijn een paar jaar geleden gesloopt. Vivare vult deze open plek in en laat hier 66 sociale huurwoningen bouwen.

Indeling 60 woningen
De woningen zijn ruim, licht en praktisch ingericht en hebben op de benedenverdieping een grote, tuingerichte woonkamer (ca. 24 m2) met voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd. De open keuken (7 m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning met uitzicht op de omliggende woonomgeving. De ruime entree geeft toegang tot het toilet en heeft een trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, één van ca. 14 m2, één van ca. 10 m2 en één van ca. 7 m2. Ook de badkamer ligt ook op de eerste verdieping. In de badkamer komt standaard een 2e toilet. Vanaf de overloop is er door middel van een vaste trap toegang tot de zolderverdieping. Deze heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. De woningen zijn 5,4 meter breed. Het verwarmen van de woningen gebeurt door middel van convectoren. In het dak komen twee dakramen.

Indeling 6 hoekwoningen
In het plan komen 6 hoekwoningen die iets groter zijn dan de overige 60 woningen. Deze woningen zijn 5,7 meter breed. De woonkamer van deze woningen ligt aan de straatzijde en heeft een afmeting van 26 m2.

De afbouw van de woningen
U krijgt de mogelijkheid om uw eigen accent aan uw keuken te geven. Vivare biedt aan om uw eigen kleur van de keukenfrontjes te kiezen uit het standaard pakket van Vivare. Ook worden enkele uitbreidingsopties voor de keuken aangeboden. Vanwege de bouwplanning geldt voor het maken van bovengenoemde keuzes een sluitingsdatum. Na deze datum wordt de woning “standaard” opgeleverd.

Veilig, zuinig en milieuvriendelijk
Uw veiligheid is belangrijk voor Vivare. De volledige woning voldoet aan de eisen van het huidige Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dat de woningen straks voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk en rookmelders.

Vivare denkt ook aan uw portemonnee. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en krijgen het energielabel A+++. Met een EPC van 0,4 zijn deze woningen 30-40% energiezuiniger dan de huidige wettelijke bepalingen voor nieuwbouwwoningen voorschrijven. Om dit te bereiken krijgen de woningen een extra dikke jas in de vorm van hoogwaardige isolatie van de spouw, vloer en het dak, een warmte terugwinstallatie en hoog rendement triple glas.

Oplevering
De bouw van de woningen start begin 2016.
Als alles volgens planning verloopt, worden de woningen in het 3e en 4e kwartaal van 2016 opgeleverd.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld, maar er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
© Vivare, december 2015

Situatietekeningen en woningplattegrond

Interesse

Belangstelling?
Vivare biedt de woningen aan via www.Entree.nu. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd. U kunt niet meer reageren.

Vragen?
Voor algemene vragen over dit project en de woningen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers van de afdeling Klant. Zij zijn op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (088) 054 11 11 of mailen naar klant@vivare.nl.

 

Nieuws
Start bouw 52 sociale huurwoningen in Sc...
Lees verder >

In gesprek over duurzame woningen
Lees verder >

Opinie: zorg over afname leefbaarheid en...
Lees verder >

Opname Binnenzijde Woningen
Lees verder >