Onze nieuwe woningen op Eilandje Urk
Vorige
record_voice_over

Nieuwbouwwoningen Arnhemse wijk Het Broek "project" Eilandje Urk


Nieuwe energiezuinige woningen voor Eilandje Urk

Eilandje Urk is een oude wijk in Arnhem, ingeklemd tussen het spoor en de Johan de Wittlaan. In deze wijk staan 99 eengezinswoningen die net na de oorlog zijn gebouwd.  Na uitgebreid en langdurig onderzoek is gebleken dat de woningen  in zeer slechte staat waren. Slopen en nieuwbouw is hier de beste oplossing. Daarom bouwen we hier 87 nieuwe eengezinswoningen die klaar zijn voor de toekomst.

Start bouw

Inmiddels is aannemer Hegeman gestart met de bouw van de nieuwe woningen. Deze woningen hebben een moderne uitstraling en zijn energiezuinig. Er komen 2 type woningen, de hoekwoningen met 3 slaapkamers en de tussenwoningen met 2 slaapkamers.

Situatie juli 2019

Update Eilandje Urk 

Wilt u meer informatie over dit project dan kunt u contact opnemen via email klant@vivare.nl. Neemt u liever telefonisch contact op dan kunt u vragen naar Marie Jose Van Gaalen of Cindy Grashoff op telefoonnummer (088) 0541 111.Ik woon in de buurt. Heb ik last van de werkzaamheden?

We proberen de overlast zo klein mogelijk te houden. Dat doen we bijvoorbeeld door veel werkzaamheden van tevoren in een fabriek te doen. Toch kunt u hinder ervaren:

  • Door de bouwwerkzaamheden voor de nieuwe woningen.
  • Mogelijk dat u tijdelijk geen plek heeft voor uw auto voor de deur.

De aannemer zorgt ervoor dat de bouwplaats veilig en schoon blijft. In de avond en nacht is de bouwplaats daarom ook afgesloten.

Daarnaast is het wat rustiger in de buurt. De bewoners van de oude woningen wonen namelijk ergens anders tijdens de werkzaamheden.