Zoek

Start opname binnenkant woningen in Arnhem


Deze heren van CBB gaan de woningen opnemen

Vanaf 5 september starten we met het opnemen van de binnenkant van onze woningen. Huurders krijgen twee weken voor de woningopname een brief van Vivare. CBB plant vervolgens zelf de afspraak.

Dit jaar willen we 4.700 woningen in Arnhem goed in kaart brengen. Heeft dit het gewenste resultaat, dan volgen in 2017 zo’n 12.500 woningen in de regio. We nemen niet al onze woningen op. Dit hangt af van de actualiteit van de gegevens. Deze grote klus gaat CBB (Centraal Bureau Bouwbegeleiding uit Arnhem) voor ons uitvoeren.

Efficiënt plannen en uitvoeren van onderhoud
Patrick Esveld, directeur Vastgoedregie: ‘Een behoorlijk uniek en groots project. Door de binnenkant van onze woningen goed in kaart te brengen, hebben we in één keer alle informatie weer op orde. Daardoor kunnen wij in de toekomst eventueel noodzakelijk (groot)onderhoud efficiënt plannen en uitvoeren. Dat bespaart kosten en helpt onze woningen structureel op een kwalitatief goed niveau te houden én de juiste afwegingen te maken’.

Waarom gaan we dit doen?
De gegevens over de binnenkant van onze woningen zijn niet helemaal compleet en up-to-date. Van veel woningen ontbreken plattegronden en informatie over de staat van onderhoud van douche, keuken en toilet. Ook andere gegevens zoals aangebrachte veranderingen, het toegepaste hang- en sluitwerk en de installaties zijn na verloop van jaren niet meer helemaal actueel.

Medewerking van onze huurders
Onze huurders hebben niet direct belang bij de opname van hun woning. Toch doen we een beroep op de medewerking van onze huurders. Na een eerste brief van Vivare, plant CBB zelf de afspraken met onze huurders. Na afloop krijgen ze een bedankkaartje van Vivare. Hier vindt u de meest gestelde vragen over deze woningopname.

Heb je vragen over dit project, laat het dan weten!

Nieuws
Wat gebeurt er met de huurinkomsten?
Lees verder >

Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >