Zoek

Vivare Schrijft 2015

December 2015

In het decembernummer van ons bewonersblad krijgt u een kijkje achter de schermen van ons Klantexpertcentrum. Verder vertellen collega's van Klantmaatwerk waarvoor zij de wijk ingaan.
Verder leest u hoe Vivare de hoogte van de huur bepaalt en over nieuwe appartementen midden in het groen. Een natuurlijk wat wintertips voor in en rond het huis.

Juni 2015

In dit bewonersblad leest u wat de verhuizing van Vivare voor u betekent. Veel blijft hetzelfde, maar er verandert ook wat. Zo is er een nieuw telefoonnummer waar onze klanten met alle vragen terecht kunnen: 088 054 11 11 en een nieuw mailadres: klant@vivare.nl. Naast al deze belangrijke informatie ook een bezoekje bij mevrouw Wamsteker van maar liefst bijna 100 jaar die al ruim 75 jaar een woning huurt. En we bezoeken het project Witte woningen in Arnhem.

Februari 2015

In ons bewonersblad leest u onder andere de belangrijkste resultaten van ons klantonderzoek. Wilt u meer weten over het onderzoek, klik dan hier.
Verder kunt u in het bewonersblad zien in een schematische weergave hoe wij de huur besteden. En leest u het verhaal van bewoners die al 50 jaar in hun huis wonen.

 

Nieuws
Website Entree: vraag eerst uw gebruiker...
Lees verder >

22 nieuwbouw eengezinswoningen Beekenoor...
Lees verder >