Rheden, 18 woningen
Vorige
record_voice_over

Vivare | digitaal ondertekenen met een klik

Uw documenten digitaal ondertekenen met een klik. Hoe werkt het en is het goed gegaan? Hieronder vindt u alle antwoorden op uw vragen!

Documenten digitaal ondertekenen?

Vivare werkt tegenwoordig met digitaal ondertekenen. Dit betekent dat u documenten van Vivare digitaal ontvangt en deze met één klik op uw computer of telefoon kunt ondertekenen. Veilig en simpel!  

U krijgt hierover altijd eerst persoonlijk bericht van uw klantconsulent. Hij of zij geeft u vooraf alle informatie om uw documenten digitaal te ontvangen, te controleren en te ondertekenen. 

Meer weten? Bekijk onze flyer!

Is het goed gegaan?

Bedankt voor het digitaal ondertekenen van uw documenten!

Hoe weet u of het ondertekenen van uw documenten goed is gegaan? 

Het ondertekenen van belangrijke documenten is altijd spannend. Zeker als u dit digitaal doet, is het fijn om te weten dat alles goed is gegaan. 

Hoe werkt het precies? 

Hier vindt u alle stappen die worden doorlopen. Het kan soms even duren voordat uw gegevens compleet in ons systeem staan. 

Belangrijk: u kunt er écht op rekenen dat uw klantconsulent alles goed voor u in de gaten houdt. Dus ook of het digitaal ondertekenen goed is gegaan. 

Wat gebeurt er als er iets niet goed is gegaan?

Als er iets niet goed is gegaan, wordt dit door Vivare opgehaald uit het systeem. Uw klantconsulent neemt dan altijd persoonlijk contact met u op. 

Via automatische incasso huur betalen?

Betaal uw huur via automatische incasso. Zo betaalt u op tijd en voorkomt u een betaalachterstand. Handig en simpel!

Onderbezetting | dienstverlening aangepast

Onze dienstverlening is tijdelijk aangepast. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 9.30 en 15.00 uur. De wachttijd voor reguliere reparaties en inspecties is 8 weken. 

close