schutting
Vorige
record_voice_over

Hoe gaat Vivare om met hennepkweek en hennephandel in haar woningen?

Vivare verbiedt hennepkweek, verwerking van drugs en verkoop van drugs in of bij haar woningen. Dit is een ernstige overtreding van de algemene huurvoorwaarden. Wij ondernemen dan direct juridische stappen om de huurovereenkomst te ontbinden. 

Behalve dat het een strafbaar feit is, kijkt Vivare naar de overlast die het met zich meebrengt. Zoals stankoverlast voor omwonenden, kans op brandgevaar door kortsluiting, wateroverlast en vochtproblemen en veel bedrijvigheid in en bij de woning. Voor de omwonenden ontstaat hierdoor direct een gevoel van onveiligheid. 

Vivare wil dat mensen prettig en veilig kunnen wonen en daarom treden wij altijd op tegen strafbaar gedrag. Vivare verhaalt de schade aan een woning na hennepkweek (gemiddeld ongeveer tienduizend euro) altijd op de huurder.

Gerelateerde artikelen

Langere wachttijden

Het duurt op dit moment langer voordat u reactie van ons krijgt. Dit komt vooral voor bij uw aanvragen voor eigenwijs verbouwen en bij uw reparatieverzoeken.

close

Dienstverlening aangepast

Onze dienstverlening is aangepast. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 9.30 en 15.00 uur. De wachttijd voor reparaties en inspecties is 2 weken. 

close