spelen2
Vorige
record_voice_over

Contactformulier: Sleutelformulier

De meeste sleutels kunt u zelf bij een sleutelmaker bijbestellen. Gaat het om een gecertificeerde sleutel, een druppel of een afstandsbediening? Dan kunt u deze alleen via Vivare bijbestellen. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen en een foto toe te voegen van de voor- en achterzijde van uw sleutel waarop het sleutelnummer duidelijk leesbaar is. 

U betaalt tussen de € 25,- en € 70- per sleutel, afhankelijk van het type. Voor een druppel of afstandsbediening betaalt u tussen de € 40,- en 
€ 130,-.

Uw gegevens

Informatie over de sleutel

Is alles compleet? Dan kunnen we uw aanvraag snel behandelen. 
Na het verzenden ontvangt u een kopie van uw aanvraag per e-mail. 

Wij gaan de sleutel voor u bestellen bij Van den Hoogen. U krijgt via e-mail bericht van dit bedrijf om langs te komen voor betaling van de sleutel. Na betaling van de sleutel wordt deze besteld. Als de sleutel klaar is, krijgt u bericht. U kunt dan de sleutel ophalen bij Van den Hoogen op de Bruningweg 4, 6827 BM in Arnhem.

Langere wachttijden

Het duurt op dit moment langer voordat u reactie van ons krijgt. Dit komt vooral voor bij uw aanvragen voor eigenwijs verbouwen en bij uw reparatieverzoeken.

close

Dienstverlening aangepast

Onze dienstverlening is aangepast. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 9.30 en 15.00 uur. De wachttijd voor reparaties en inspecties is 2 weken. 

close