Dubbel glas plaatsen
Vorige
record_voice_over

Kan ik zelf isolerende maatregelen (laten) aanbrengen in mijn woning?

Ja, dat kan. Maar het is belangrijk voor u om te weten dat Vivare de komende jaren veel van  haar woningen een zogenaamde warme jas gaat aantrekken door isolerende maatregelen te nemen.

Dus; als u het nu aanvraagt kan dit. U draagt wel bij in de kosten, door middel van een directe huurverhoging. Bij een eventueel project in de komende jaren, draaien we deze afspraak niet terug. U heeft dan geen recht op verrekening/vergoeding van gemaakte kosten.

Als uw woning aan de beurt is voor groot onderhoud en verduurzaming door Vivare, dan houden wij wel rekening met de huurverhoging die u al betaalt. U krijgt dan alleen nog een huurverhoging over de extra maatregelen die Vivare heeft uitgevoerd om uw woning nog energiezuiniger te maken. 
 

Let op:

Zodra de planning voor groot onderhoud en verduurzaming van uw woning bekend is, ontvangt u van ons bericht.  

Zomervakantie - onze aannemers blijven bereikbaar

Tijdens de zomervakantie blijven onze aannemers voor u bereikbaar.
Er is wel minder personeel beschikbaar. Daarom kan het wat langer duren voordat de aannemer u telefonisch te woord kan staan.
Dit geldt voor de periode 25 juli t/m 26 augustus.

close

Dienstverlening aangepast

Onze dienstverlening is aangepast. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 9.30 en 15.00 uur. De wachttijd voor reparaties en inspecties is 2 weken. 

close