oosterbeek
Vorige
record_voice_over

Waarom heeft Vivare haar samenwerking met de bestuursleden van de Renkumse Huurdersvereniging (RHV) opgezegd?

Vivare heeft er voor gekozen om het vertrouwen in de huidige bestuursleden van RHV op te zeggen. Vivare realiseert zich dat dit een drastische beslissing is, alleen zien wij ons genoodzaakt deze beslissing te nemen. Vivare heeft diverse pogingen ondernomen om de samenwerking met de huidige bestuursleden te verbeteren. Helaas heeft dit niet geleid tot de gewenste verandering. De voornaamste redenen om de samenwerking op te zeggen zijn:

  • De huidige bestuursleden van RHV hebben zich herhaaldelijk niet aan gemaakte afspraken gehouden;
  • De huidige bestuursleden van RHV geven geen inzicht in de wijze waarop zij contact onderhouden met haar leden;
  • De huidige bestuursleden van RHV geven geen inzicht in hoe de gespreks- en overlegonderwerpen met Vivare door RHV worden    gekozen. Hierdoor is het niet inzichtelijk of dit onderwerpen zijn die de leden belangrijk vinden;
  • De huidige bestuursleden van RHV geven geen voortgangsinformatie over de invulling van de vacante bestuursfuncties;
  • De RHV voldoet niet aan de vereisten die de statuten stellen aan het aantal bestuursleden. Er moeten minimaal drie bestuursleden zijn. Op dit moment (sinds 1 januari 2018) zijn er twee bestuursleden.
  • De huidige bestuursleden van RHV geven geen inzicht in de wijze waarop zij bestuurslid zijn geworden.

Gerelateerde artikelen

Vorige week zouden alle automatische incasso's zijn uitgevoerd. Dit is helaas niet voor alle huurders gelukt. Wij verwachten dat aanstaande vrijdag alle automatische incasso's zijn verwerkt en de huren zijn afgeschreven. Onze excuses voor het ongemak.

 

close