nieuwe woning
Vorige
record_voice_over

Kan ik als student ook een kamer of woning huren bij Vivare?

Ja, Vivare verhuurt ook woonruimte aan studenten in Arnhem. Dat zijn onzelfstandige eenheden (kamers) en studentenwoningen voor twee of drie personen. 

Op zoek naar een huurwoning? Het actuele aanbod van Vivare staat op deze website bij 'Woningaanbod'. Deze woningen staan ook op de website van Entree. Daar ziet u ook welke woningen andere woningcorporaties in deze regio aanbieden.

HAN students in Arnhem or Nijmegen can contact: han.housingoffice@han.nl

Hoe kan ik me inschrijven?

Heb je interesse in een studentenwoning? Schrijf je dan in bij Entree. Daar kun je ook wijzigingen doorgeven. Inschrijven is gratis. Schrijf je zo snel mogelijk in, want degene met de langste inschrijftijd is als eerste aan de beurt. Als student kun je je al vanaf je 16e jaar inschrijven.

Hoe kan ik reageren op een kamer of woning?


Zie je een studentenwoning die aan je wensen voldoet? Reageer dan via de website van Entree. Heb je je als student ingeschreven, dan kan je alleen reageren op het studentenaanbod in Arnhem. 

Ben je 18 jaar of ouder? 

Dan mag je ook reageren op het gewone woningaanbod van de corporaties. Om hierop te kunnen reageren heb je een extra inschrijfnummer nodig bij Entree. Kijk voor meer informatie op de website van Entree.

Handige links

Gerelateerde artikelen