homepage foto
Vorige
record_voice_over

Contactformulier: Verzoek overname huurovereenkomst ouders

U woont bij één van uw ouders en u wilt medehuurderschap aanvragen

Daarvoor vult u samen het aanvraagformulier medehuurderschap in en stuur het naar ons op. Let op dat u de juiste documenten meestuurt:

  • Een uittreksel uit de Basisregistratie personen (BRP) van uw gemeente. Dit is een officieel bewijs dat u staat ingeschreven in uw gemeente. Daarop kunnen we zien dat u al sinds uw 18e tot nu bij uw vader / moeder hebt gewoond en dat u 35 jaar of ouder bent.
  • Een bewijs dat u de woonkosten deelt met uw vader / moeder. Dit kan bijvoorbeeld een bankrekening en een verzekeringspolis zijn die u samen heeft. En een document waarin staat hoe u de woonkosten verdeelt.
  • Uitleg over uw woonsituatie: waarom is medehuurderschap voor u belangrijk? Is er bijvoorbeeld sprake van mantelzorg?
Om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vragen wij u dit formulier in te vullen. U ontvangt uiterlijk binnen drie werkdagen een reactie van ons.

Uw gegevens

Uw vraag

Is alles compleet? Dan kunnen we uw aanvraag snel behandelen. 
Na het verzenden ontvangt u een kopie van uw aanvraag per e-mail. 

Langere wachttijden

Het duurt op dit moment langer voordat u reactie van ons krijgt. Dit komt vooral voor bij uw aanvragen voor eigenwijs verbouwen en bij uw reparatieverzoeken.

close

Dienstverlening aangepast

Onze dienstverlening is aangepast. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 9.30 en 15.00 uur. De wachttijd voor reparaties en inspecties is 2 weken. 

close