42.jpg
Vorige
record_voice_over

Uw mening telt!

Maandelijks onderzoek 'Contact met Vivare'

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarom vragen we onze huurders regelmatig wat ze vinden van het contact met ons. Heeft u contact met ons gehad bijvoorbeeld voor het melden van een reparatieverzoek of heeft u de sleutels van uw nieuwe woning gekregen? Dan kan het zijn dat u een e-mail met een vragenlijst of een telefoontje ontvangt van onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy uit Rotterdam. 

Met uw mening kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Jaarlijks leest u de resultaten en verbeteringen in ons jaarverslag. We danken u alvast voor de medewerking. 

Jaarlijks onderzoek 'Onderhoud en verbetering'

Ieder jaar onderzoeken we wat onze huurders vinden van de kwaliteit van de woning en de buurt. Dit jaar doet onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy uit Rotterdam dit voor ons in de periode tussen 12 en 30 juni. Bent u één van de huurders die wordt benaderd? Dan ontvangt u van hen een e-mail met een vragenlijst of wordt u door hen gebeld. 

Uw mening nemen wij mee in onze plannen voor onderhoud en verbetering van onze woningen in de komende jaren. We danken u alvast voor de medewerking.