42.jpg
Vorige
record_voice_over

Uw mening telt!

Uw mening is belangrijk voor ons. Het helpt ons om goede keuzes te maken en onze service te verbeteren. Daarom vragen we huurders regelmatig naar hun mening. U kunt een e-mail krijgen met een vragenlijst of een telefoontje van het onderzoeksbureau. Zo krijgen we veel nuttige tips. Bedankt daarvoor!

We kunnen op verschillende momenten uw mening vragen

Bijvoorbeeld als u de sleutels van een nieuwe woning heeft gekregen. Of als u een reparatie heeft gemeld of om een andere reden contact heeft opgenomen. De antwoorden helpen ons om dingen beter te doen. We kunnen ook uw mening vragen over de kwaliteit van uw woning of buurt. Uw antwoorden nemen we mee in de plannen voor onderhoud en verbetering van onze woningen. 

U kunt vragen krijgen van Vivare of van onderzoeksbureau USP

Hieronder leest u er meer over.

 • U kunt een e-mail krijgen van geefuwmening@vivare.nl
  Heeft u pas contact met ons gehad? Dan kan het zijn dat u een e-mail ontvangt met een vragenlijst. Deze e-mail verstuurt Vivare zelf. Het beantwoorden van de vragen duurt een paar minuten.

 • U kunt een e-mail of telefoontje krijgen van USP
  Heeft u de sleutels van uw nieuwe woning gekregen of uw huur heeft opgezegd? Of hebben we bij u een reparatie uitgevoerd? Dan kan USP Marketing Consultancy contact met u opnemen. USP is een onderzoeksbureau waar Vivare mee samenwerkt. U kunt ook vragen krijgen over de kwaliteit van uw woning en uw buurt.

U kunt een e-mail krijgen van vivare@usp-onderzoek.nl

 • Via de mail stelt USP u een aantal vragen. Het beantwoorden van deze vragen duurt een paar minuten.
 • Ontvangt USP geen reactie? Dan kunt nog een mail krijgen. Dat is een herinnering om mee te doen aan het onderzoek.

U kunt een telefoontje krijgen uit Rotterdam (010-nummer)

 • Dat kan overdag zijn of ’s avonds tot half 9.
 • Bent u niet thuis? Dan probeert USP het later nog eens. U hoeft niet zelf terug te bellen.
 • Bent u thuis, maar komt het niet uit? Dan kunt u vragen of USP u op een ander moment terug belt.
 • Bent u thuis, maar wilt u niet meedoen? Dan schrijft de medewerker van USP dit op en ontvangt u geen e-mail of telefoon meer van USP.  

Vragen?

Heeft u een vraag aan USP over het onderzoek? Mail dan naar vivare@usp-onderzoek.nl. Heeft u een vraag aan Vivare over uw contact? Stel deze dan hier