homepage foto
Vorige
record_voice_over

Hoe betaal ik mijn huur?

U betaalt de huur op 1 van deze 3 manieren:

  1. U betaalt via een automatische incasso. Wij halen dan elke maand automatisch het huurbedrag van uw rekening af. Dan hoeft u er niet meer bij na te denken. Verandert uw huur? Dan passen we dat automatisch aan.
  2. U stuurt elke maand een acceptgiro naar de bank. Deze acceptgiro krijgt u steeds de rond de 20e van ons. Goed om te weten: het duurt een paar dagen voordat uw bank het geld aan ons overmaakt.
  3. U maakt de huur elk maand zelf over via internetbankieren. Ons rekeningnummer is NL79 INGB 0002 084 098. U moet dan wel het betalingskenmerk invullen. Zo weet u zeker dat het bedrag op de goede manier bij ons binnenkomt. U vindt het betalingskenmerk op de acceptgiro die u van ons krijgt. Vul bij de omschrijving de maand en het jaar in. Bijvoorbeeld: “Huur juni 2017”.

Gerelateerde artikelen

Vorige week zouden alle automatische incasso's zijn uitgevoerd. Dit is helaas niet voor alle huurders gelukt. Wij verwachten dat aanstaande vrijdag alle automatische incasso's zijn verwerkt en de huren zijn afgeschreven. Onze excuses voor het ongemak.

 

close