Bent u op zoek bent naar een sociale huurwoning in de regio Arnhem-Nijmegen? En bent 18 jaar of ouder? Dan kunt u zich als woningzoekende inschrijven bij Entree. Ga daarvoor naar inloggen of inschrijven op de de website van Entree.

Inschrijven is gratis en duurt ongeveer 10 minuten
Om u in te schrijven heeft u het verzamelinkomen van uw huishouden nodig. U vindt het verzamelinkomen op een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Na uw inschrijving ontvangt u van Entree een klantnummer. 

Ik zoek een woning

Dan kunt u zich inschrijven als woningzoekende bij Entree

Nu inschrijven

Ik zoek een woning. Wat zijn de mogelijkheden bij Vivare?

Vivare heeft huurwoningen in Arnhem en omgeving
Vivare verhuurt woningen in de volgende plaatsen: Arnhem, De Steeg, Dieren, Doorwerth, Duiven, Ellecom, Elst, Groessen, Heelsum, Heveadorp, Loo, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Spankeren, Velp, Westervoort en Wolfheze.

Vivare verhuurt vooral sociale huurwoningen
De huur van deze woningen ligt onder de huurtoeslaggrens van € 879,66 (2024). Kijk op de website van Entree voor het aanbod van Vivare en andere woningcorporaties in de regio. Hier vindt u alle advertenties, ook voor bergingen, garages en parkeerplaatsen. Wilt u weten of uw inkomen passend is voor een sociale huurwoning? Kijk dan op de pagina: wat is passend toewijzen?

Vivare verhuurt ook huurwoningen in de vrije sector
Dit zijn woningen met een huurprijs die hoger is dan de huurtoeslaggrens van € 879,66 (2024). Vivare verhuurt deze woningen via Corpowonen. Wilt u weten of er woningen beschikbaar zijn? Kijk dan op de website van Corpowonen.

Ik zoek met spoed een woning. Wat kan ik doen?

Er zijn een paar situaties waarin u voorrang kunt krijgen op andere woningzoekenden:

  • Bent u mantelzorger voor - of krijgt u mantelzorg van - iemand die in een andere gemeente woont? Dan kunt u misschien mantelzorgurgentie krijgen. Op de website van Entree leest u meer over mantelzorg.

  • Heeft u een lichamelijke beperking waardoor u een aangepaste woning nodig heeft? Dan kunt u bij uw gemeente een indicatie aanvragen. Op de website van Entree leest u meer over indicatie.

  • Heeft u om een andere reden met spoed een woning nodig? Is de situatie buiten uw schuld ontstaan en kunt u zelf geen woning vinden? Dan kunt u een urgentieverklaring aanvragen bij de Regionale Urgentiecommissie. Op de website van de urgentiecommissie leest u hoe u in 5 stappen urgentie aanvraagt.