buurtfoto elst

Woonafspraken Molukse wijk in Elst

Afgelopen week heeft Vivare een convenant ondertekend waarin is afgesproken dat er in Elst 41 huurwoningen worden gereserveerd voor de Molukse gemeenschap.
Lees meer
Afbeelding nieuws

5 tips om geld te besparen op de energierekening

Als we op de thermometer kijken is de winter al begonnen, want buiten is het slechts een paar graden boven nul. Om te voorkomen dat de energierekening te hoog oploopt, zetten wij een aantal tips op een rij.
Lees meer
b064d970-3285-4aa2-877f-1340c8716013

VTW op bezoek in Geitenkamp

Het bestuur van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) heeft een bezoek gebracht aan onze geliefde Geitenkamp.
Lees meer
campagne-meld-misdaad-anoniem

Kamer verhuren voor een extraatje? Niet doen!

Criminelen worden steeds vindingrijker als het gaat om het uitvoeren van hun activiteiten. Zo benaderen ze steeds vaker bewoners van sociale huurwoningen om een kamer of ruimte af te staan voor hun illegale praktijken.
Lees meer
veerhuis Rheden

Habion draagt 65 Rhedense sociale huurwoningen over aan woningcorporatie Vivare

Daarover hebben de twee woningcorporaties overeenstemming bereikt. Per 1 december 2023 is Vivare de nieuwe eigenaar. De huurders gaan mee naar de nieuwe eigenaar. Het gaat om twee complete complexen: De Brink en het Veerhuis. De gebouwen bevinden zich in Rheden aan Worth Rhedenseweg 61-189 oneven.
Lees meer
Vivare-kunst-in-hal-2

Brandveilige en kunstige woningen op de Ernst Casimirlaan

Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde voor een veilig thuis voor onze huurders. Een van de dingen die we hiervoor doen is het maken van vluchtroutes. Vaak moeten bloempotten, kastjes, etc. weggehaald worden om doorgangen vrij te maken. Niet zo gezellig voor bewoners. Om het goed te maken, mogen bewoners bedenken wat ze graag daarvoor in de plaats terug willen zien. Muurschilderingen zijn populair, zoals te zien op de fotoreeks 🎨
Lees meer
jeshoots-com-_kRH3sx-__A-unsplash

Energiebesparing - Wat doet Vivare?

Vivare werkt hard aan het energiezuiniger maken van woningen. Onze woningen hebben of krijgen een 'warme jas' door betere isolatie, zoals dubbelglas.
Lees meer

Nieuwsoverzicht