Bewoners openen deuren met een tag in Duiven en Westervoort

Geplaatst op

Bewoners in Duiven en Westervoort openen hun deur met een tag!

Sinds kort kunnen huurders in huurcomplexen in Duiven en Westervoort hun deuren openen met een elektronische tag. Dit betekent dus geen sleutel meer! Vooral van onze oudere bewoners horen we dat dit erg prettig werkt. Deuren openen gaat makkelijker en huurders met scootmobiels ervaren veel meer gebruikersgemak. Bewoners hebben wel nog steeds sleutels voor hun eigen woning en berging.

Ook voor onze leveranciers en contractpartijen is dit een fijne manier van toegang krijgen tot ruimtes. Zij kunnen nu gemakkelijk voor hun werkzaamheden toegang krijgen tot de juiste ruimtes in een bepaalde periode.

Binnen Vivare zijn we aan het kijken in welke complexen dit systeem een goede toevoeging zou kunnen zijn. Zo maken we de complexen van Vivare weer beter toegankelijk voor iedereen!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bewonersbijeenkomst over Tuinstede in Arnhem

De gemeente Arnhem heeft voor de wijk Schaapsdrift een gebiedsvisie opgesteld waarin staat hoe de wijk er in de toekomst uit kan zien. Deze visie heeft ook impact op onze huurders van het pand Tuinstede, aan de Esperantolaan. Maandag 3 juni zijn de huurders hierover bijgepraat door Vivare en de gemeente Arnhem. 
Lees meer