Bouw nieuwe woningen De Pas Elst

Geplaatst op

Aan de zuidzijde van Elst, tussen de wijk Brienenshof en de Olympiasingel, wordt gebouwd aan nieuwbouwwijk De Pas. Een groene, ruim opgezette wijk. Hier komen in totaal 350 nieuwe woningen, waaronder 105 sociale huurwoningen van Vivare.

De bouw van de eerste 40 huurwoningen is inmiddels gestart. Daarna volgen nog eens 17 woningen. Allemaal eengezinswoningen. De oplevering wordt verwacht in januari 2025. De overige woningen volgen een aantal jaar later vanwege de aansluiting op het stroomnet. Het stroomnet in Nederland is overvol en er is een wachtlijst voor nieuwe aansluitingen.

Over De Pas
In De Pas komen appartementen, rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Circa 30% zijn sociale huurwoningen en 20% van de woningen en appartementen in de wijk worden gebouwd onder de grens van de Nationale Hypotheekgarantie.

De wijk is één van de versnellingslocaties uit de woondeal Regio Arnhem – Nijmegen, waarin afspraken gemaakt zijn om samen versneld betaalbare huur- en koopwoningen te realiseren.

Meer informatie

Informatie over de oplevering van de eerste woningen, de huurprijzen en de toewijzing leest u straks oponze projectenpagina. De woningen worden uiteindelijk aangeboden via de website Entree.

Meer informatie over de nieuwbouwwijk De Pas leest u hier.

Start bouw

Startmoment Bouw

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bouw 83 nieuwe woningen in Velp

Ontwikkelaar Rudius Vastgoed en Vivare hebben gisteren hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst voor het bouwen van 83 sociale huurwoningen in Velp.
Lees meer

Tuinvrijwilligers Arnhem Gezocht

MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Arnhem helpt Arnhemse inwoners met hulp voor de tuin. Zij doen dat in opdracht van en met subsidie van de gemeente Arnhem.
Lees meer

Nieuwe schoonmaakbedrijven voor woongebouwen Vivare

Per 1 juli 2024 starten er 2 nieuwe bedrijven voor de schoonmaak en glasbewassing van de woongebouwen van Vivare. We nemen afscheid van Asito, die nu zowel de schoonmaak als de glasbewassing doet.     
Lees meer