Regel nu makkelijk uw eigen zaken online via Mijn Vivare

Geplaatst op
Beginscherm Mijn Vivare b

Sinds 25 september hebben wij een nieuwe website mét een huurdersportaal: Mijn Vivare. Waarom is dat goed nieuws voor u? Onze informatie is beter vindbaar gemaakt, zodat u sneller een antwoord vindt op uw vragen. Én misschien wel het belangrijkste: u regelt vanaf nu heel makkelijk zelf uw zaken online via Mijn Vivare.

Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • uw huur- en betalingsgegevens inzien

  • online huur betalen

  • een reparatieverzoek doen

  • toestemming vragen voor woningverbetering

  • een serviceabonnement aanvragen of opzeggen

En dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden. Lees wat u nog meer kunt doen of neem zelf een kijkje in Mijn Vivare.

Neem een kijkje in Mijn Vivare

Maak snel een inlog aan en check zelf wat u allemaal kunt doen via Mijn Vivare. We hebben ook wat tips voor het aanmaken van uw inlog op een rijtje gezet.

Inloggen of account aanmaken

Ik wil op Mijn Vivare inloggen of een account aanmaken voor Mijn Vivare

Klik hier

Deel dit nieuws

Overig nieuws

buurtfoto elst

Woonafspraken Molukse wijk in Elst

Afgelopen week heeft Vivare een convenant ondertekend waarin is afgesproken dat er in Elst 41 huurwoningen worden gereserveerd voor de Molukse gemeenschap.
Lees meer
Afbeelding nieuws

5 tips om geld te besparen op de energierekening

Als we op de thermometer kijken is de winter al begonnen, want buiten is het slechts een paar graden boven nul. Om te voorkomen dat de energierekening te hoog oploopt, zetten wij een aantal tips op een rij.
Lees meer
b064d970-3285-4aa2-877f-1340c8716013

VTW op bezoek in Geitenkamp

Het bestuur van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) heeft een bezoek gebracht aan onze geliefde Geitenkamp.
Lees meer