Regel nu makkelijk uw eigen zaken online via Mijn Vivare

Geplaatst op

Sinds 25 september hebben wij een nieuwe website mét een huurdersportaal: Mijn Vivare. Waarom is dat goed nieuws voor u? Onze informatie is beter vindbaar gemaakt, zodat u sneller een antwoord vindt op uw vragen. Én misschien wel het belangrijkste: u regelt vanaf nu heel makkelijk zelf uw zaken online via Mijn Vivare.

Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • uw huur- en betalingsgegevens inzien

  • online huur betalen

  • een reparatieverzoek doen

  • toestemming vragen voor woningverbetering

  • een serviceabonnement aanvragen of opzeggen

En dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden. Lees wat u nog meer kunt doen of neem zelf een kijkje in Mijn Vivare.

Neem een kijkje in Mijn Vivare

Maak snel een inlog aan en check zelf wat u allemaal kunt doen via Mijn Vivare. We hebben ook wat tips voor het aanmaken van uw inlog op een rijtje gezet.

Inloggen of account aanmaken

Ik wil op Mijn Vivare inloggen of een account aanmaken voor Mijn Vivare

Klik hier

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bouw 83 nieuwe woningen in Velp

Ontwikkelaar Rudius Vastgoed en Vivare hebben gisteren hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst voor het bouwen van 83 sociale huurwoningen in Velp.
Lees meer

Tuinvrijwilligers Arnhem Gezocht

MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Arnhem helpt Arnhemse inwoners met hulp voor de tuin. Zij doen dat in opdracht van en met subsidie van de gemeente Arnhem.
Lees meer

Nieuwe schoonmaakbedrijven voor woongebouwen Vivare

Per 1 juli 2024 starten er 2 nieuwe bedrijven voor de schoonmaak en glasbewassing van de woongebouwen van Vivare. We nemen afscheid van Asito, die nu zowel de schoonmaak als de glasbewassing doet.     
Lees meer