Publicatie jaarverslag, jaarrekening en video

Geplaatst op

Vandaag hebben wij ons jaarverslag 2023 gepubliceerd. Met trots kijken we terug op alles wat we samen hebben bereikt. Met plezier en energie hebben we gewerkt aan onze missie ‘Werken aan uw thuis, nu en later’. Met collega’s, samenwerkingspartners én huurders. Omdat we geloven dat het hebben van een fijn thuis het fundament is voor een prettig leven.

Benieuwd hoe we dit in 2023 hebben aangepakt? Het volledige jaarverslag en onze jaarrekening zijn hier te vinden. Ook hebben we een video ontwikkeld, die je op een korte en krachtige manier meeneemt in onze belangrijkste thema’s van 2023. Bekijk de video hieronder.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bouw 83 nieuwe woningen in Velp

Ontwikkelaar Rudius Vastgoed en Vivare hebben gisteren hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst voor het bouwen van 83 sociale huurwoningen in Velp.
Lees meer

Tuinvrijwilligers Arnhem Gezocht

MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Arnhem helpt Arnhemse inwoners met hulp voor de tuin. Zij doen dat in opdracht van en met subsidie van de gemeente Arnhem.
Lees meer

Nieuwe schoonmaakbedrijven voor woongebouwen Vivare

Per 1 juli 2024 starten er 2 nieuwe bedrijven voor de schoonmaak en glasbewassing van de woongebouwen van Vivare. We nemen afscheid van Asito, die nu zowel de schoonmaak als de glasbewassing doet.     
Lees meer