Tuinvrijwilligers Arnhem Gezocht

Geplaatst op

MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Arnhem helpt Arnhemse inwoners met hulp voor in de tuin. Zij doen dat in opdracht van en met subsidie van de gemeente Arnhem.

De mensen die deze hulp kunnen vragen zijn inwoners van Arnhem die een hulp voor in de tuin zelf niet kunnen betalen of geen mensen in de omgeving hebben die kunnen helpen. Ook mogen mantelzorgers die overbelast zijn een aanvraag indienen. De meeste aanvragen komen van bewoners van een woning van de woningcorporaties.

MVT start op 1 juli 2024 met de pilot Vrijwillige tuinhulp. Deze loopt tot 31 december 2024. In deze pilot krijgen de tuinvrijwilligers een vergoeding van 25 euro per tuin.

Heeft u groene vingers en heeft u interesse om te helpen als vrijwilliger? Lees de volledige vacature hier

MVT Doe Dag

Op vrijdag 12 juli 2024 organiseert MVT van 10.00 tot 14.00 MVT een Doe Dag in Vredenburg.

Tijdens deze tuindoedag gaat MVT Arnhem de tuinen van mensen in de wijk Vredenburg en omstreken aanpakken. Dat doen ze met een team van ervaren vrijwilligers die in een duo samen met jou mensen willen helpen. Ze helpen mensen die hun eigen tuin zelf niet kunnen doen, geen mensen in de omgeving hebben die het voor ze kunnen doen en geen tuinman kunnen betalen. Ook helpen ze overbelaste mantelzorgers die door hun zorgtaken voor een ander zelf niet toekomen aan hun eigen tuin. Dankbaar vrijwilligerswerk dus!

Kent u iemand of wilt u zelf meehelpen tijdens de tuindoedag van MVT?  Meld u dan aan via deze link

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bouw 83 nieuwe woningen in Velp

Ontwikkelaar Rudius Vastgoed en Vivare hebben gisteren hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst voor het bouwen van 83 sociale huurwoningen in Velp.
Lees meer

Nieuwe schoonmaakbedrijven voor woongebouwen Vivare

Per 1 juli 2024 starten er 2 nieuwe bedrijven voor de schoonmaak en glasbewassing van de woongebouwen van Vivare. We nemen afscheid van Asito, die nu zowel de schoonmaak als de glasbewassing doet.     
Lees meer