VTW op bezoek in Geitenkamp

Geplaatst op

Op vrijdag 10 november bracht het bestuur van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) een inspirerend bezoek aan onze geliefde Geitenkamp. En natuurlijk zijn we de uitdaging aangegaan om hen mee te nemen in onze initiatieven op het gebied van leefbaarheid en duurzaamheid.

Zo trokken we gezamenlijk deze bijzondere wijk in, met als doel het bestuur te laten kennismaken met de projecten die we daar ondernemen. Een wijkwandeling vormde een belangrijk onderdeel van deze verkenning, waarbij we de bestuursleden langs de bijzondere kenmerken van de Geitenkamp leidden. Van de unieke architectuur tot een bezoek aan een projectwoning, waar we concreet lieten zien welke stappen we zetten op weg naar een duurzame toekomst.

De Geitenkamp, met zijn status van beschermd stadsgezicht, brengt unieke uitdagingen met zich mee. Het behoud van het karakteristieke karakter van de wijk staat hoog op onze agenda. Dit bezoek was weer een prachtige kans om te tonen hoe trots we zijn op deze wijk en wat we er realiseren!

En wat betekent VTW voor ons?
Wij zijn lid van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW). Met meer dan 1.150 toezichthouders zijn zij betrokken bij zo’n 275 woningcorporaties, waaronder de onze. Iedereen die vanwege een beperkt inkomen of kwetsbaarheid een beroep op ons doet, willen we helpen met passende huisvesting. Het is voor ons van groot belang dat dit op een professionele manier gebeurt. Het lidmaatschap bij de VTW is voor ons een bevestiging dat we serieus werk maken van goed intern toezicht. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bouw 83 nieuwe woningen in Velp

Ontwikkelaar Rudius Vastgoed en Vivare hebben gisteren hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst voor het bouwen van 83 sociale huurwoningen in Velp.
Lees meer

Tuinvrijwilligers Arnhem Gezocht

MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Arnhem helpt Arnhemse inwoners met hulp voor de tuin. Zij doen dat in opdracht van en met subsidie van de gemeente Arnhem.
Lees meer

Nieuwe schoonmaakbedrijven voor woongebouwen Vivare

Per 1 juli 2024 starten er 2 nieuwe bedrijven voor de schoonmaak en glasbewassing van de woongebouwen van Vivare. We nemen afscheid van Asito, die nu zowel de schoonmaak als de glasbewassing doet.     
Lees meer