Wat gebeurt er tijdens de oplevering van mijn nieuwe woning?

Tijdens de oplevering lopen u en onze woonmakelaar/woninginspecteur samen door de woning. Hij noteert bijzonderheden in een opleverrapport. Ook maakt hij afspraken met u over mogelijke nog uit te voeren werkzaamheden. Daarna tekent u de huurovereenkomst en krijgt u de sleutels van de woning. Vergeet niet dat de eerste huur op onze rekening moet staan voor de oplevering van uw woning.

Een serviceabonnement afsluiten

Aanvullend kunt u bij ons een Serviceabonnement afsluiten. Het is handig als u van tevoren bedenkt of u hier gebruik van wilt maken.

Wat is een serviceabonnement?

Het serviceabonnement heeft u voor een klein bedrag per maand en is bedoeld voor kleine reparaties in uw woning. Heeft u een serviceabonnement? Dan komen we zaken repareren die u anders zelf moet oplossen.

De kosten betaalt u gelijk met uw huur. U betaalt dus een vast bedrag per maand en niet apart voor de reparaties. Zo voorkomt u dat u onverwacht kosten moet betalen als er iets kapot gaat.

Wat kost het serviceabonnement en glasverzekering?

Als u direct bij het tekenen van de huurovereenkomst deelneemt of u meldt zich binnen 1 maand na tekenen huurovereenkomst, betaalt u geen instaptarief. De kosten zijn dan:

  • Glasverzekering (€1,50 per maand)

  • Serviceabonnement (€3,00 per maand)

  • Beiden (€4,50 per maand)

Besluit u later deel te nemen, dan betaalt u eenmalig het instaptarief van € 30,00 bij de eerstvolgende huurbetaling. De abonnementskosten komen hier bovenop.