Wat gebeurt er tijdens de oplevering van mijn nieuwe woning?

Tijdens de oplevering lopen u en onze woonmakelaar/woninginspecteur samen door de woning. Hij noteert bijzonderheden in een opleverrapport. Ook maakt hij afspraken met u over mogelijke nog uit te voeren werkzaamheden. Daarna tekent u de huurovereenkomst en krijgt u de sleutels van de woning. Vergeet niet dat de eerste huur op onze rekening moet staan voor de oplevering van uw woning.

Een serviceabonnement afsluiten

Aanvullend kunt u bij ons een Serviceabonnement afsluiten. Het is handig als u van tevoren bedenkt of u hier gebruik van wilt maken.

Wat is een serviceabonnement?

Het serviceabonnement heeft u voor een klein bedrag per maand en is bedoeld voor kleine reparaties in uw woning. Heeft u een serviceabonnement? Dan komen we zaken repareren die u anders zelf moet oplossen.

Iedere huurder van Vivare kan een serviceabonnement afsluiten. De kosten betaalt u gelijk met uw huur. U betaalt dus een vast bedrag per maand en niet apart voor de reparaties. Zo voorkomt u dat u onverwacht kosten moet betalen als er iets kapot gaat.

Wat kost het serviceabonnement en de glasverzekering?

Dit zijn de kosten:

  • Glasverzekering: €1,50 per maand

  • Serviceabonnement: €3,00 per maand

  • Beiden: €4,50 per maand

Meldt u zich aan bij het tekenen van het huurcontract of binnen 1 maand na het tekenen? Dan betaalt u geen aanmeldkosten. Meldt u zich later aan? Dan betaalt u één keer aanmeldkosten van €30,00.