Dit project in Westervoort is een groot project, waarbij we maar liefst 148 woningen isoleren én zonnepanelen plaatsen.

We brengen dubbelglas aan en isoleren de spouwmuur. Voor een beter binnenklimaat plaatsen we een mechanisch ventilatiesysteem. De gasleidingen en groepenkasten worden gecontroleerd. Buiten krijgen de woningen ook een opknapbeurt; er wordt geschilderd en waar nodig vervangen we de deuren. Er komen nieuwe dakramen en als laatste plaatsen we zonnepanelen op het dak. Zo krijgen onze huurders een woning die tochtdicht is en waar de warmte in de winter binnenblijft.

Lagere energiekosten

De partij die voor ons de zonnepanelen plaatst is Ecorus. Ecorus maakt een berekening hoeveel panelen op het dak passen. Met deze zonnepanelen wordt een hoeveelheid energie opgewekt. Die energie besparen huurders direct op hun rekening. Voor de zonnepanelen wordt per maand een bedrag aan servicekosten in rekening gebracht. Maar wel met de garantie dat huurders altijd voordeliger uit zijn.

Werken in 5 straten

We zijn aan het werk in de volgende straten:
Molenacker / Nieuwhof / De Commanderie / Kaeltjes Hofstee / Raveland. Inmiddels zijn er al 93 woningen klaar! We verwachten dat eind april 2024 alle 148 woningen klaar zijn.