Loden leidingen
Vorige
record_voice_over

Loden leidingen

De meeste loden leidingen zijn vervangen

In het verleden zijn de meeste loden leidingen gesaneerd. Heel soms komt het nog voor dat in woningen van voor 1960 nog (delen van) loden leidingen worden aangetroffen. 

Hoe herkent u loden leidingen?

Twijfelt u of uw woning nog loden leidingen heeft? 
U kunt dit eenvoudig zelf controleren. Het grootste deel van de waterleidingen zit vaak onder de vloer of in de muur. Controleer daarom als eerste bij de watermeter of in uw huis nog loden leidingen zitten. Zijn de leidingen bij de watermeter van lood? Dan is de kans groot dat er verderop ook nog loden leidingen liggen. Bekijk ook de film van Dunea Duin & Drinkwater op https://youtu.be/1zoDc0SV5kY

Loden leidingen onderzoek

Denkt u dat u loden leidingen heeft?

Denkt u dat u loden leidingen heeft of twijfelt u hierover? Neem dan contact met ons op. Wij gaan na of het leidingwerk in uw woning al is vernieuwd. Of we komen bij u thuis controleren. 

Loden leidingen zijn voor Vivare onacceptabel vanwege gezondheidsrisico's. Voor een enkele woning plannen we in overleg met u sanering in. Wanneer het meerdere woningen betreft, wordt sanering conform het advies van de Gezondheidsraad projectmatig ingepland.

Zomervakantie - onze aannemers blijven bereikbaar

Tijdens de zomervakantie blijven onze aannemers voor u bereikbaar.
Er is wel minder personeel beschikbaar. Daarom kan het wat langer duren voordat de aannemer u telefonisch te woord kan staan.
Dit geldt voor de periode 25 juli t/m 26 augustus.

close

Dienstverlening aangepast

Onze dienstverlening is aangepast. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 9.30 en 15.00 uur. De wachttijd voor reparaties en inspecties is 2 weken. 

close