Verbinding zoeken en samenwerken, zo leren we van én met elkaar 

We werken hybride: deels thuis en deels op kantoor, ons Vivarehuis. Het Vivarehuis is onze ontmoetingsplek waar verschillende samenwerk- en projectruimtes zijn. En natuurlijk zijn er ook stilteruimtes en digitale trefpunten. Ons Grand Café heeft tussen de middag een heerlijke lunch tegen een gunstig tarief. Werk je deels vanuit huis? Dan verzorgen we een volledig ingerichte thuiswerkplek. Medewerkers van Vivare gaan met plezier naar het Vivarehuis. Voor de gezelligheid en de verbinding met collega’s. De vrijheid en het vertrouwen om flexibel te kunnen werken dragen bij aan het werkplezier.  

Leren en ontwikkelen 

De corporatiesector is in beweging. Vanuit Vivare blijven we ons dan ook continu ontwikkelen. Bij ons komen werken en leren samen én stimuleren we de ontwikkeling hiervan. We hebben een online platform voor leren en ontwikkelen: de Vivare Academie. De Vivare Academie biedt uiteenlopende klassikale en online trainingen/opleidingen, zodat medewerkers hun kennis en vakbekwaamheid kunnen vergroten. Het aanbod is altijd actueel en up-to-date en wordt verder doorontwikkeld met input van onze eigen medewerkers. Zo stimuleren we de kennis en kunde van Vivarianen. Er is alle ruimte om te groeien en dat maakt werken bij Vivare erg interessant en uitdagend. 

Werk mee aan een fijn thuis voor onze huurders 

Neem jij verantwoordelijkheid, pak je aan, werk je graag samen en ben je behulpzaam? Dan pas je echt bij ons. Vivare zoekt diverse collega's. Kom jij ons versterken?

Meer weten en vacatures bekijken?

Check al onze openstaande vacatures en neem gerust contact op met ons als je vragen hebt.

Vacatures bekijken