Nieuwe schoonmaakbedrijven voor woongebouwen Vivare

Geplaatst op

Per 1 juli 2024 starten er 2 nieuwe bedrijven voor de schoonmaak en glasbewassing van de woongebouwen van Vivare. We nemen afscheid van Asito, die nu zowel de schoonmaak als de glasbewassing doet.     

Wie zijn de nieuwe bedrijven?  
CSU gaat de schoonmaak doen en Clarus gaat de ramen wassen.      

Wat gaat er veranderen? 
De grootste verandering is dat we van 1 bedrijf overgaan naar 2 bedrijven. Vanaf 1 juli dragen de medewerkers nieuwe bedrijfskleding. U ziet straks een groot deel van de vaste schoonmaakploeg, alleen in een ander shirt.     

Wat blijft hetzelfde? 
Er verandert niets aan de dienstverlening in de gebouwen. Dus als er schoonmaak in het gebouw is, maar geen glasbewassing, dan blijft dit hetzelfde.     

CSU en Clarus werken beiden met een handige app waarin huurders complimenten en klachten kunnen doorgeven. In de trappenhuizen hangt een flyer met een QR-code voor deze app.  Deze QR-code hoeft alleen maar gescand te worden met uw telefoon. Dan staan daar de bedrijven die in of rond het gebouw werken en wat het rooster is.    

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bouw 83 nieuwe woningen in Velp

Ontwikkelaar Rudius Vastgoed en Vivare hebben gisteren hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst voor het bouwen van 83 sociale huurwoningen in Velp.
Lees meer

Tuinvrijwilligers Arnhem Gezocht

MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Arnhem helpt Arnhemse inwoners met hulp voor de tuin. Zij doen dat in opdracht van en met subsidie van de gemeente Arnhem.
Lees meer