Kerst en Oud & Nieuw

Geplaatst op

Kerst en Oud & Nieuw

De feestdagen komen er weer aan, dit betekent dat we bij Vivare aangepaste openingstijden hebben:

Vivare is op maandag 25 december, dinsdag 26 december en maandag 1 januari gesloten en niet bereikbaar. Voor spoed zijn we nog steeds 24 uur per dag bereikbaar via 088-0541111 (kies in het menu dan voor de meldkamer).

Vivare wenst iedereen fijne feestdagen en een veilige jaarwisseling.

Kerstbijeenkomst Huurders

De decembermaand is voor veel van ons een drukke maand, zo ook bij Vivare!

Op vrijdag 8 december liep het Grand Café in het kantoor van Vivare vol met zo’n 60 huurders. Deze huurders zijn het afgelopen jaar actief bezig geweest in de wijk, zijn bekende gezichten van de huurdersbelangenvereningen maar ook de buurtvrienden waar u in oktober op de LinkedIn van Vivare over kon lezen.

Vivare’s Alfred van den Bosch deed een woordje waarin hij zijn dank en waardering uitsprak en de aanwezigen stimuleerde om ervaringen uit te wisselen. Er waren lekkere hapjes en drankjes, met in de bediening onze eigen Vivare collega’s! Voor de aanwezigen was er ook nog een leuk kerstpakketje als dank voor het afgelopen jaar.

Kerstmarkt Vivare

Zoals ieder jaar was er dit jaar weer een kerstmarkt voor alle medewerkers bij Vivare. Op dinsdag 19 december konden alle aanwezigen hun eigen kerstpakket samenstellen. Ieder jaar is er ook een goed doel aanwezig waar de medewerkers aan kunnen doneren. Dit keer was Dierentehuis Arnhem aanwezig, die aan het einde van de avond een mooie cheque overhandigd kregen met een waarde van €1037,50!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bewonersbijeenkomst over Tuinstede in Arnhem

De gemeente Arnhem heeft voor de wijk Schaapsdrift een gebiedsvisie opgesteld waarin staat hoe de wijk er in de toekomst uit kan zien. Deze visie heeft ook impact op onze huurders van het pand Tuinstede, aan de Esperantolaan. Maandag 3 juni zijn de huurders hierover bijgepraat door Vivare en de gemeente Arnhem. 
Lees meer