Kleiner wonen? Krijg het ''van Groot naar Beter'' label!

Geplaatst op

Misschien is de woning waar u woont te groot voor u geworden, doordat de kinderen de deur uit zijn? Of krijgt u moeite met het traplopen en het onderhouden van uw woning en tuin? Zou u wel graag wat kleiner en het liefst ook gelijkvloers willen wonen? Het ‘Van Groot naar Beter’ label biedt u de kans om als eerste te reageren op woningen die aan uw wensen voldoen. Sommige woningen worden met voorrang aangeboden op Entree. U herkent deze woningen aan een oranje balk op de foto van de woning die staat geadverteerd op Entree. 

We vertellen u graag waar u aan moet voldoen en hoe het werkt.

U kunt het voorrangslabel 'Van Groot naar Beter' aanvragen als: 

·       U 55 jaar of ouder bent. 

·       Uw huishouden uit maximaal 2 personen bestaat (geen inwonende kinderen). 

·       U een woning huurt van Vivare of één van de andere deelnemende woningcorporaties*. 

·       Uw huis minimaal 3 slaapkamers heeft en minimaal 65m2 is. 

·       Uw huis een sociale huurwoning is. 

 Hoe werkt het?

Als u voldoet aan deze voorwaarden en ingeschreven staat bij Entree, is het simpel! Stuur een e-mail naar klant@vivare.nl met het verzoek om het 'Van Groot naar Beter' label toe te voegen aan uw inschrijving.

Ontdek de Verhuiscoaches in Gelderland!

Wilt u hulp bij de verhuizing? In de provincie Gelderland staan verhuiscoaches voor u klaar! Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen op de website.

 *De deelnemende woningcorporaties zijn: Vivare, Oosterpoort, Portaal Arnhem en Nijmegen, Talis, Volkshuisvesting Arnhem, Waardwonen, Woonstichting Gendt, Woonwaarts en Woonzorg Nederland

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bewonersbijeenkomst over Tuinstede in Arnhem

De gemeente Arnhem heeft voor de wijk Schaapsdrift een gebiedsvisie opgesteld waarin staat hoe de wijk er in de toekomst uit kan zien. Deze visie heeft ook impact op onze huurders van het pand Tuinstede, aan de Esperantolaan. Maandag 3 juni zijn de huurders hierover bijgepraat door Vivare en de gemeente Arnhem. 
Lees meer

Plannen nieuwbouw Groessen

Vivare en Lithos bouw en ontwikkeling hebben plannen ondertekend om woningen de bouwen in Groess
Lees meer